1890年-2020年

2 Speed Adjustable Detachable Front Cover Unique Shape Portable Desktop USB Eddy Current Fan Suitable for Desktop Office Home Decoration Large Wind Angle Adjustable Silent Operation

Portable Desktop USB Eddy Current Fan, Unique Shape, Large Wind Angle Adjustable Silent Operation, 2 Speed Adjustable Detachable Front Cover, Suitable for Desktop Office Home Decoration: Computers & Accessories. Portable Desktop USB Eddy Current Fan, Unique Shape, Large Wind Angle Adjustable Silent Operation, 2 Speed Adjustable Detachable Front Cover, Suitable for Desktop Office Home Decoration: Computers & Accessories. Brushless DC Motor: High-quality brushless DC mute motor is used to bring stable wind and quiet energy saving for long-term stable operation. 。 A quiet natural wind: effectively circulate indoor air to keep the air fresh. Second gear strong wind, rapid cooling. 。 When used in conjunction with a cold air conditioner, our USB fan vortex allows cold air to circulate quickly throughout the room, equalizing room temperature and cooling down quickly. 。 Through repeated trials and tests, the best combination of fan heading angles is obtained, so that both low noise and high air volume are achieved at the same time. 。 Removable and clean, good performance requires frequent maintenance, the hood can be disassembled by rotating to the left, rinsed with water, and blows out a healthy cool breeze. 。 Material: ABS+PP。Size: 120*145*163 mm。Input current: DC5V。Motor type: brushless motor。Adjustable angle: 5-20 degrees。Battery capacity: 2000 mAh。Wind speed adjustment: 2 files。Noise decibel: 30 decibels。Removable mesh cover: yes。Battery voltage: 3.7V。Power consumption: 7W。packing list:。1* air circulation fan。1* instruction manual。1* USB cable。Note:。Please do not touch the top of the fan or cover the fan with other materials, if there is no need to adjust fan. Otherwise, the fan speed would be change.。The sound of fan would increase as the wind power and rotate speed increased, but the sound belong to nature sound; If you are disturbed by this sound, putting some books or cloth under the fan would decrease the sound caused by the vibrate of the fan.。 。 。 。