1890年-2020年

Mini Portable Cooling Fan Portable Mini USB Fan Summer Multifunctional Desktop Fan Rechargeable Handheld Personal Cooling Fan 3 Modes Wind Speeds Color : Pink

Mini Portable Cooling Fan Portable Mini USB Fan Summer Multifunctional Desktop Fan Rechargeable Handheld Personal Cooling Fan 3 Modes Wind Speeds (Color : Pink): Computers & Accessories. Buy Mini Portable Cooling Fan Portable Mini USB Fan Summer Multifunctional Desktop Fan Rechargeable Handheld Personal Cooling Fan 3 Modes Wind Speeds (Color : Pink): USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Name: Portable USB Mini Fan 。 Battery: 18650 Lithium-ion battery 。 Material: Plastic 。 Size: 4.8x1.7x5.8 inches 。 Please note the outer ear led light and the fan function cannot be used at the same time. 。 Certification: CB, CE, RoHS。Controlling Mode: Mechanical Timer Control。Type: Ventilation Fan。Wind Type: Natural Wind, Sleep Wind, Prevailing Wind。Rotary Vane Quantity: 4。Fan Speed: 3 Gear。Power Source: Battery。Additional feature: LED lighting。* Material: ABS。* Size: 4.8x1.7x5.8 inches。* Input voltage: DC 5 V / 0.5-1A。* Output voltage: DC5V-9V。* Output power: 4.5 W。* Battery specification: 18650 Li-Ion battery (3.7 V, 2200mA)。* Power supply: USB / 18650 Li-ion Battery cable。* Charging time: 4-5hrs。Note: It is not possible to turn on fan and bright led ear at the same time.。After full charge, the mini fan can work 2-5 hours, but depends on the speed mode.。This product package does not contain a battery.。As the built-in battery will self discharge when not in use, please charge the battery 5 hours before first use.。Please look out the positive and negative pole when installing the battery in the fan.。Please confirm the model number before purchase.。If you have any questions about the product, please contact us and we will respond within 24 hours.。 。 。 。