1890年-2020年

Color : Green Air Cooler USB Mini Fan Bear Shape Cute Fan Portable Powerful Charging Fan Home Dormitory Office

Air Cooler USB Mini Fan Bear Shape Cute Fan Portable Powerful Charging Fan Home Dormitory Office (Color : Green): Computers & Accessories. Air Cooler USB Mini Fan Bear Shape Cute Fan Portable Powerful Charging Fan Home Dormitory Office (Color : Green): Computers & Accessories. Fan material: plastic 。 Product size: 11*5.2*18.5cm 。 Rotatable angle: 45 degrees 。 Scene: home, bedroom, office. 。 Features: LED light, strong winds, adjustable speed, angle adjustable. 。 Material: High quality ABS, electronic components。Number of fan blades: 3。Power mode: USB。Product size: 11*5.2*18.5cm。Style color: pink, blue, green,。Battery capacity: 1200mAh/4.5V。Using time: 1.5-3 hours。Charging time: 3 hours or so。Speed adjustment: two speed control。Accessories: USB charging cable。Features:。1. Brushless motor.。2. Cute little bear shape design.。Please confirm the model number before purchase.。If you have any questions about the product, please contact us and we will respond within 24 hours.。 。 。 。