1890年-2020年

Color : J BNSDMM Mini Fan USB Charging Student Dormitory Bed Portable Light and Quiet Portable Portable Fan

BNSDMM Mini Fan USB Charging Student Dormitory Bed Portable Light and Quiet Portable Portable Fan (Color : J): Computers & Accessories. Buy BNSDMM Mini Fan USB Charging Student Dormitory Bed Portable Light and Quiet Portable Portable Fan (Color : J): USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 70g is light and portable. The fan is very thin and light, only 70 grams, and it is carried without burden. The broadband does not stretch the neck and adapts to various mobile phone holders. 。 The third gear adjustment is more comfortable. The pocket fan is more portable. The 7-page feather page design simulates natural wind and is more comfortable. 。 The compact grid design is safer. Low noise and smooth. 。 Multiple Uses: 。 Portable Fan: With the foldable handle design, the fan could be easily hold in hand and take it on the go, perfect for travelling, walking, hiking, climbing, camping, exercising, and more. 。 Product Name: Mini Fan。Fan category: Mini / Cartoon / Handheld / usb fan。Power mode: USB。Charging input: DC5V1A。Gear adjustment: 3-position adjustment。Size: 77x1.5x140MM。Battery capacity: 800mA。Charging method: USB charging / USB socket charging / mobile power charging / car charging。Multiple Uses:。Portable Fan: With the foldable handle design, the fan could be easily hold in hand and take it on the go, perfect for travelling, walking, hiking, climbing, camping, exercising, and more.。Desktop Fan: Fold the handle, put the fan on flat surface like desktop, office table, night table, coffee table and enjoy leisure time when chatting, watching video, sleeping, as well as working time, study time in office, library, and classroom.。FEEL THE POWER: fans have an aerodynamic turbo design to maximize air movement, offering the power for intense cooling or energy-saving air circulation.。If you have any questions, please contact us before leaving negative feedback, we will provide you with better service!。 。 。 。