1890年-2020年

Qiyuezhuangshi01 Notebook Cooler Computer Stand/Base Fan Heightening Bracket with USB to USB Cable ,Elegant Appearance Color : Silver Grey

Qiyuezhuangshi01 Notebook Cooler, Computer Stand/Base Fan Heightening Bracket (with USB to USB Cable),Elegant Appearance (Color : Silver Grey): Computers & Accessories. Buy Qiyuezhuangshi01 Notebook Cooler, Computer Stand/Base Fan Heightening Bracket (with USB to USB Cable), Elegant Appearance (Color : Silver Grey): USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 1. Powerful motor + double vortex fan design, can quickly dissipate heat, keep your computer away from high temperature 。 2. High/low 4 speed adjustment, different angle adjustment settings, suitable for different heights, to meet different needs, comfortable and practical, safe and healthy 。 3. Dual USB power supply, one in and one out design 。 4. The bottom mat design makes the notebook safer 。 5. Support laptops under 17 inches, even if the notebook exceeds the heat sink, it will not affect the cooling effect. 。 Product Name: Notebook Cooler。Color: silver gray, dark gray, pink, black。Dimensions: length 35* width 25 (cm) (for 11-15.6-inch laptop)。Product material: ABS engineering plastic + aluminum alloy。Motor: pure copper wire motor。Power: USB。Function: height adjustment, non-slip design。 。 。 。

Qiyuezhuangshi01 Notebook Cooler Computer Stand//Base Fan Heightening Bracket with USB to USB Cable ,Elegant Appearance Color : Silver Grey