1890年-2020年

for Android Portable Cool Micro USB Fan Mobile Phone USB Fans Low Voice for Android Mobile Phone USB Power Supply: Computers & Accessories. Buy for Android Portable Cool Micro USB Fan Mobile Phone USB Fans Low Voice for Android Mobile Phone USB Power Supply: USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. The extremely quiet fan operates with a very low voice and a maximum voice of only 25.8 decibels, which is like a breeze blowing. 。 No battery, just USB power supply. 。 Ultra light, easy to carry. 。 Plug and play, convenient. 。 Made from high density silica gel, without odor 。 Features:。The extremely quiet fan operates with a very low voice and a maximum voice of only 25.8 decibels, which is like a breeze blowing.。No battery, just USB power supply.。Ultra light, easy to carry.。Plug and play, convenient.。Made from high density silica gel, without odor。TPE fan leaves, soft and not hurt your hands。Descriptions:。Making you cool in the hot summer.。Extremely low power consumption, low power consumption,。Specifications:。Product size:40*90*15。Product material: environmental high density silica gel。Rated voltage: 5V。Rated power: 1W。Color: black , rose red , blue , orange , green , white。Fit for: Android mobile phone。Package including:。1 x Mobile Phone USB Fans。Notes:。Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.。Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! 。 。 。