1890年-2020年

White Wulofs Summer Essential Portable Mini Fan with Display Screen USB Rechargeable Hand-held Cooling Fan

Wulofs Summer Essential Portable Mini Fan with Display Screen USB Rechargeable Hand-held Cooling Fan (White): Computers & Accessories. Buy Wulofs Summer Essential Portable Mini Fan with Display Screen USB Rechargeable Hand-held Cooling Fan (White): USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ♥ Desk Fan with innovative physical design, newest unique and fashionable appearance, with multi-angle adjustment for cooling at office/ home/ travel/ dorm/ study/ library/ outdoor camping and more 。 ♥ Portable Mini Desk Fan sizes 8 inches, small but powerful enough, you can take it to anywhere you want.From low to high no noise and 5 wind speed adjustment. 。 ♥ Personal Fashionable Desk Fan it can match anything of your desk or bed stand, a necessity fan for any stylish girls/ boys/ women/ men 。 ♥ USB Desk Fan can be powered by USB port from desktop computers/ laptops/ portable chargers and power banks, and other devices with USB output 。 ♥ Stay Cool: Simply press the switch to turn the desk fan on, and a soft breeze will keep you cool & relaxed. 30-day money back, 12-month worry free warranty 。 Features:。 Portable mini fan, is convenient and practical.。 The structure of this fan is unique and fashionable.。 Recharge by a USB cable, easy to use no matter where you are.。 Reliable performance, which is fully functional and easy operation. 。 Adjust appropriate fan speed by pressing the power button repeatedly.。 You can clearly see how much power is left. Descriptions:。 Perfect for indoor use, such as office, home, dorm, study, library, car, games room and so on.。 The design is also ideal for outdoor crowds, and you don't have to worry about the outdoors even when the temperature is so high, because this fan can cool you down, It's a must-have for the summer. 。 。 Specifications:。 Material: ABS + PP + PCBA。 Size: 112x47x220mm。 Color: White/ Blue/ Pink/Black。 Battery: 3.7V 2000mAh 18650 Lithium batteryInput: DC 5V/ 1A。 Power: 3.5W。 Use time: 2.5-18hCharging time: 3.5-4.5h。 Speed: Adjustable。 。 。 Package Included:。 1 x Portable Mini Fan。 1 x Charge Cable。 。 。 Notes:。 Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. 。 We guarantee the style is the same as shown in the pictures. 。 。 。 。