1890年-2020年

Color : Four Colors Fan Dance Silk Hollow Printing and Dyeing Process Wedding Birthday Gift

Fan Dance Silk Hollow Printing and Dyeing Process Wedding Birthday Gift (Color : Four Colors): Computers & Accessories. Buy Fan Dance Silk Hollow Printing and Dyeing Process Wedding Birthday Gift (Color : Four Colors): USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. [product material]: bamboo + silk 。 [Product length]: Fan length 21cm / 8.3inch; expand 38cm / 15 inches. 。 [Features]: Hand-folded wood grain, silk + printing and dyeing process, colorful, exquisite and beautiful, with a strong Chinese style. 。 [Scope of application]: Hot summer essentials, cool, small size, easy to carry. Suitable for birthdays, anniversaries, weddings or dances on any special occasion. 。 [Product Color]: Four colors, cyan, white, purple, blue. 。 Product description。Features: Hand fan front and back double-sided different materials and different processes. Elegant prints with vivid patterns and hand-painted crafts on the front, and the handle is painted. Bamboo feels light and durable. Every handmade item, each piece is an artwork, and each piece is different.。The hand fan that is necessary for summer, because of its small size and bright color, uses a printing process to make every small flower come alive and more temperament, so it can be carried in a bag. Suitable for going out, family, raising or posing. Environmentally friendly packaging, celebrity Chinese style, the best choice for gifts.。prompt:。It belongs to traditional handicrafts and does not rule out minor defects. Please be assured that we will check the quality before shipment. The props on the photo are used when taking photos and are not included in the product.。Dear customers, the products in the picture may have chromatic aberration due to light. The pattern of the fan belongs to the hand-painted process, and each one will not be exactly the same. If you have any questions after receiving the product, please contact us. We will get back to you within 24 hours. Thank you for joining us.。 。 。 。