1890年-2020年

Handheld With Battery To Carry Mini Office Desktop Portable Desktop Fan Student Dormitory Family Travel Fan Air Circulator Ultra-quiet USB Fan USB Rechargeable Plastic Fan Color : White

Ultra-quiet USB Fan USB Rechargeable Plastic Fan, Handheld With Battery To Carry Mini Office Desktop Portable Desktop Fan, Student Dormitory Family Travel Fan Air Circulator ( Color : White ): Computers & Accessories. Buy Ultra-quiet USB Fan USB Rechargeable Plastic Fan, Handheld With Battery To Carry Mini Office Desktop Portable Desktop Fan, Student Dormitory Family Travel Fan Air Circulator ( Color : White ): USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Portable and lightweight, it can be used as a portable mobile power source for mobile phones and other devices for different occasions, such as baby strollers, cars, bedrooms, offices, camping, travel, etc. 。 Creative mini fan, high quality material, environmental health, pressure resistance, not easily deformed, USB interface, mobile power, 5V charger, computer USB interface. 。 Three levels of wind speed, natural wind, sleep wind, fresh and cool, meet the requirements of different occasions. 。 Smart and portable design, can be placed everywhere, five fans design, more uniform wind. 。 Anti-slip design of the base, more stable desktop placement, function keys, one button, low noise. 。 Welcome to my store, we are committed to creating a perfect and happy shopping for our customers, we have a variety of table fans for you to choose.。Product Name: USB mini fan。Material: PP/Electronic original。rated power: 1.2W。Rated voltage: 5V。battery capacity: 1200MA。Work mode: Three levels of wind power。Product size: 100*66*218mm。Wind level: 1, 2, 3。Weight: 270G。Charging time: 2-3 hours。Fully charged usable time: 5 hours。Color: Blue , Pink , White。charging method: USB。Style: modern simple style。Applicable space: family, travel, student dormitories, office and other places.。Tips。1, please check the size and color before purchasing.。2, please note that there might be a little color difference due to different monitor.。3, if you have any problem, please feel free to contact us.。 。 。 。