1890年-2020年

Color : White XIANGNAIZUI USB Mini Fan Portable Air Conditioner Fan 3 Speed Adjustable Air Cooler Fan with Stand Cradle for Indoor Outdoor Travel

XIANGNAIZUI USB Mini Fan Portable Air Conditioner Fan 3 Speed Adjustable Air Cooler Fan with Stand Cradle for Indoor Outdoor Travel (Color : White): Computers & Accessories. Buy XIANGNAIZUI USB Mini Fan Portable Air Conditioner Fan 3 Speed Adjustable Air Cooler Fan with Stand Cradle for Indoor Outdoor Travel (Color : White): USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. With the stand cradle, you can place the fan on the desktop or any flat place. 。 Once you are on a trip, you can also remove the base and hold it in your hand. 。 The speed can be adjusted among low, medium, high according to your demands. 。 With the USB cable, the fan works with laptop, computer, power bank and other USB-enabled devices. 。 It can also powered by Li-ion 18650 rechargeable battery (not included). 。 This portable fan is of multiple usage, you can put it on a table/desk at home or office, hold it when traveling, camping, hiking or fishing to enjoy the silent wind to your satisfaction.。Easy to carry, just throw it into your bag or hang it on a baby stroller with the hand strip (prepare by yourself). 。Specifications:。Material: ABS 。Colors: pink, blue, green, white (optional)。Battery: rechargeable 18650 Li-ion (not included)。Input: 5V, 1A。Method of operation: the key to open, 1.2.3 file off。Item size: 215 * 102 * 40mm / 8.46 * 4.02 * 1.57in。Item weight: 120g / 4.23oz。Package size: 205 * 108 * 44mm / 8.07 * 4.25 * 1.73in。Package weight: 152g / 5.36oz。Notes:。For portable use, battery is needed, but not included in the delivery.。Children under the age of ten must supervised by the parents.。Package list:。1 * Portable Fan with Stand Cradle。1 * USB Cable。 。 。 。