1890年-2020年

BMKWSG-FENSHANG Mini Size Desktop FanFolding Rotating Small Fan Mini USB Outdoor Handheld Desktop Fan White 10×6×20cm: Computers & Accessories. Buy BMKWSG-FENSHANG Mini Size Desktop FanFolding Rotating Small Fan Mini USB Outdoor Handheld Desktop Fan White 10×6×20cm: USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ✍ Size: 10 × 6 × 20cm, the fan is made of high quality shield, safer 。 ✍ material: plastic 。 ✍ Features: Determining the health of your location: Thanks to the adjustable tilt angle and switchable rotation, you get maximum personality and comfort, and the swing function for a wider range of cooling effects 。 ✍ Use: Whether at home or in the office. This powerful table fan (providing enough fresh air and ventilation in hot weather) 。 ✍ Use place: Suitable for family, outdoor sports or office use Suitable for long-term quiet, smooth operation, strong and quiet 。 ✍ Power mode: USB 。✍ Rated voltage: 5V 。✍ Rated power: 3W 。✍ Support charging: Support 。✍ Speed ​​control gear: Third gear 。✍ Whether to turn the page fan: Yes 。✍ Gross weight: 167G 。✍ Tips: 。✍ For the first time, it is recommended to fully charge first. 。✍ Avoid using high temperature or high humidity environment when using or storing this product 。✍ Do not insert your fingers or foreign objects into the net cover during the operation of the fan 。✍ This product is not a toy. Do not let the infant operate this alone. Do not use the product 。✍ with the front grille removed. 。✍ Do not hit or throw this product to avoid internal malfunction. 。✍ Note for better results! Use a suitable power adapter for use. 。✍ Do not disassemble or modify this product.。 。 。 。