1890年-2020年

APC RBC34 6V 7Ah RBC Battery This is an AJC Brand Replacement

APC RBC34 6V 7Ah RBC Battery - This is an AJC Brand Replacement: Computers & Accessories. Buy APC RBC34 6V 7Ah RBC Battery - This is an AJC Brand Replacement: Uninterruptible Power Supply (UPS) - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This is an AJC Brand Replacement for a APC RBC34 6V 7Ah RBC Battery 。 Voltage: 6V (6 Volts) 。 Capacity: 7Ah 。 Terminals: F1 。 Number of Batteries Required for a Full Replacement: 4 。 Battery is compatible with these Brands: APC. IMPORTANT: You MUST RE-USE: your existing cabling and hardware. These are replacement batteries only. NOTE: It is your responsibility to verify the batteries being ordered match the batteries in your unit prior to placing your order. We are not responsible for incorrect orders. Chemistry: Sealed Lead Acid (AGM). Warranty: 1 Year. DISCLAIMER: Our products are not affiliated with or authorized by APC. 。 。 。