1890年-2020年

This is an AJC Brand Replacement Universal Power Group UB613 6V 1.3Ah Sealed Lead Acid Battery

Universal Power Group UB613 6V 1.3Ah Sealed Lead Acid Battery - This is an AJC Brand Replacement: Computers & Accessories. Buy Universal Power Group UB613 6V 1.3Ah Sealed Lead Acid Battery - This is an AJC Brand Replacement: Uninterruptible Power Supply (UPS) - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This is an AJC Brand Replacement for a Universal Power Group UB613 6V 1.3Ah Sealed Lead Acid Battery 。 Voltage: 6V (6 Volts) 。 Capacity: 1.3Ah 。 Terminals: F1 。 Battery is compatible with these Brands: Universal Power Group. IMPORTANT: You MUST RE-USE: your existing cabling and hardware. These are replacement batteries only. NOTE: It is your responsibility to verify the batteries being ordered match the batteries in your unit prior to placing your order. We are not responsible for incorrect orders. Chemistry: Sealed Lead Acid (AGM). Warranty: 1 Year. DISCLAIMER: Our products are not affiliated with or authorized by Universal Power Group. 。 。 。