1890年-2020年

No Charging Case Included Jabra Elite Active 65t Replacement for Lost or Damaged Earbud Copper Blue

Jabra Elite Active 65t Replacement for Lost or Damaged Earbud Copper Blue (No Charging Case Included): Electronics. Order a set of replacement earbuds for your Jabra Elite Active 65t, engineered for true wireless music, calls and sport 。 Original and authentic, manufacturer made accessory 。 MPN: 100-68970000-00 。 Order a set of replacement earbuds for your Elite Active 65t, engineered for true wireless music, calls and sport. Enjoy the audio quality of true wireless, with integrated motion sensor, IP56-rated protection and a 2-year warranty against dust and sweat. To ensure optimum performance, two replacement earbuds are necessary. The earbuds come fitted with EarGels, with two additional sizes included. Charging case and charging cable is not included. 。 。 。