1890年-2020年

- Brand New Digital Security Power864 Fresh Stock Compatible Replacement Battery Option 1

Digital Security Power864 (Option 1) - Brand New, Fresh Stock Compatible Replacement Battery: Computers & Accessories. Digital Security Power864 (Option 1) - Brand New, Fresh Stock Compatible Replacement Battery: Computers & Accessories. Brand New, Factory Fresh 。 High Performance 。 In-Stock and Ready for Immediate Shipment 。 Leading Technology 。 Built for Performance and Reliability 。 Model Description: Digital Security Power864 (Option 1) 12V 5Ah (F1) Replacement Battery 。 Compatibility: Digital Security Power864 (Option 1) - Direct replacement 。 Condition: Brand new, fresh stock 。 Includes: (1) Battery - 12V 5Ah F1 。 Warranty: 1 year replacement warranty 。 Lifetime expectancy: 3-5 years 。 Manufacturer: Ltd 。 。 。 The Digital Security Power864 (Option 1) replacement battery is a high quality rechargeable sealed lead acid battery that is manufactured to provide excellent performance and long service life. This battery meets or exceeds the original manufacturer's specifications. This battery is a maintenance free, non-spillable valve regulated sealed lead acid battery. 。 。 Our batteries are new and always fresh stock. The Digital Security Power864 (Option 1) replacement battery is covered by our industry leading 1 year replacement warranty. 。 。 Physical Dimensions: 。 Nominal Voltage: 12V 。 Nominal Capacity: 5Ah 。 Terminal Type: F1 。 Weight: 4.1 Lbs 。 Length: 3.54" (90 mm) 。 Width: 2.76" (70 mm) 。 Height: 4.17" (106 mm) 。 。 。