1890年-2020年

Geekria Earpad Replacement for Sony MDR-100A MDR-100AAP MDR-H600A Headphone Ear Cups/Ear Cover/Ear Pads/Ear Cushion/Earpads Repair Parts Grayish Green

Geekria Earpad Replacement for Sony MDR-100A MDR-100AAP MDR-H600A Headphone Ear Cups/Ear Cover/Ear Pads/Ear Cushion/Earpads Repair Parts (Grayish Green): Electronics. Earpads Compatible with Sony MDR-100AAP, MDR-100A, MDR-H600A. 。 Protein Leather for Extra Comfort, Memory Foam to Enhance Noise Blocking 。 Product Dimensions: 3.7 X 3.0 X 0.8 inches (9.5 X 7.5 X 2 cm) 。 Package Contents: Headphone Ear Pad X 2 。 Geekria SureFit Guarantee: 100% Money Back if Not Fit 。 Mistakes Happen. We've Got You Covered.。 With Geekria SureFit, we make sure you have complete peace of mind when shopping for any earpad we offer.。 If you made a mistake matching your headphone type, or the earpad didn't fit, we'll make full refund.。 。 Earpads Compatible Headphones:。 - Sony MDR-100AAP, MDR-100A, MDR-H600A Headphone 。 Note:。 - Headphone Replacement Earpad only, Headphone is not included. 。 Package Includes:。 - 2 x Headphone Replacement Ear Pad 。 (Colors shown in pictures may slightly differ from actual product due to lighting and color settings.) 。 This product is sold exclusively by . Only buy from store to get genuine Geekria(TM) products with superb customer service. 。 *The product is NOT made by the Sony Inc. It does not bear any trademarks that are owned by the Sony Inc. and the seller is NOT affiliated with the Sony Inc. in any way 。 。 。

Geekria Earpad Replacement for Sony MDR-100A MDR-100AAP MDR-H600A Headphone Ear Cups//Ear Cover//Ear Pads//Ear Cushion//Earpads Repair Parts Grayish Green