1890年-2020年

This is an AJC Brand Replacement Energizer ER-HT400 6V 4.5Ah UPS Battery

Energizer ER-HT400 6V 4.5Ah UPS Battery - This is an AJC Brand Replacement: Computers & Accessories. Energizer ER-HT400 6V 4.5Ah UPS Battery - This is an AJC Brand Replacement: Computers & Accessories. This is an AJC Brand Replacement for a Energizer ER-HT400 6V 4.5Ah UPS Battery 。 Voltage: 6V (6 Volts) 。 Capacity: 4.5Ah 。 Terminals: F1 。 Battery is compatible with these Brands: Energizer. IMPORTANT: You MUST RE-USE: your existing cabling and hardware. These are replacement batteries only. NOTE: It is your responsibility to verify the batteries being ordered match the batteries in your unit prior to placing your order. We are not responsible for incorrect orders. Chemistry: Sealed Lead Acid (AGM). Warranty: 1 Year. DISCLAIMER: Our products are not affiliated with or authorized by Energizer. 。 。 。