1890年-2020年

Pinkfong Baby Shark Official Silicone Cover for Apple Airpod Case: Electronics. Produced by Pinkfong, the official creator of global hit Baby Shark behind #BabySharkChallenge 。 Compatible with Apple Airpods 1 and 2 charging cases 。 Engineered from premium silicone, precision molded for great fit 。 Protects your AirPods against bumps and drops 。 Please note AirPods and AirPod Charging NOT INCLUDED 。