1890年-2020年

Professional Kingston MicroSDHC 16GB SDHC Class 4 Certified Card for GE DV1-GG Video Camera Phone with custom formatting and Standard SD Adapter. 16 Gigabyte

Professional Kingston MicroSDHC 16GB (16 Gigabyte) Card for GE DV1-GG Video Camera Phone with custom formatting and Standard SD Adapter. (SDHC Class 4 Certified): Computers & Accessories. Professional Kingston MicroSDHC 16GB (16 Gigabyte) Card for GE DV1-GG Video Camera Phone with custom formatting and Standard SD Adapter. (SDHC Class 4 Certified): Computers & Accessories. Professional Kingston MicroSDHC 16GB (16 Gigabyte) Card for GE DV1-GG Video Camera with custom formatting and Standard SD Adapter. (SDHC Class 4 Certified) 。 Share your content collections with friends, family and colleagues easily. 。 Kingstons removable storage solution specifically designed for mobile phones with expansion slots. 。 Its ultra-small size consumes very little power from your handset, to give you longer battery life on your phone. 。 Now you can instantly move pictures between multiple devices for sharing and printing using this card as well. 。 Professional MicroSDHC 16GB (16 Gigabyte) Card for GE DV1-GG Video Camera Phone with custom formatting and Standard SD Adapter. (SDHC Class 4 Certified) 。 。 。