1890年-2020年

SCM Microsystems SwapBox PnP PC Card Front Dual Slot PCMCIA Reader SBI-D2P: Computers & Accessories. Buy SCM Microsystems SwapBox PnP PC Card Front Dual Slot PCMCIA Reader SBI-D2P: Memory Card Readers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. SCM Microsystems SwapBox PnP PC Card Front Dual Slot PCMCIA Reader SBI-D2P. Material: Plastic. Material: Metal. Material: Electronics. Exact item size plus or minus 1/4 inch - 7.2in length x 6in width x 1.65in height. Color: Gray. Country of Manufacture: Unknown. 。 Software is not included. 。 This item uses old technology so capability with newer systems and software is unknown and not guaranteed. 。 Are you in need of a Dual slot front PC Card (PCMCIA) reader for your desktop PC? We have for you the SCM Microsystems SwapBox PnP PCMCIA Card readers that are Certified Plug and Play by Microsoft for easy installation and compatibility with PCMCIA Cards. This card reader supports Windows 98 and Solaris Hot Swapping too. In addition it supports a wide range of memory, I/O and mass storage PCMCIA Cards. Each slot will take a Type I, II, or III PC Card. The maximum load can be one Type II and one Type III at the same time.SCM Microsystems SwapBox PnP PC Card Front Dual Slot PCMCIA Reader SBI-DP. Material: Plastic. Material: Metal. Material: Electronics. Exact item size plus or minus / inch - 7.in length x 6in width x .65in height. Color: Gray. Country of Manufacture: Unknown. Software is not included. This item uses old technology so capability with newer systems and software is unknown and not guaranteed. 。 。 。