1890年-2020年

Vanco International WPBW2WX Bulk Cable Wall Plates 2 Gang White: Electronics. Buy Vanco International WPBW2WX Bulk Cable Wall Plates 2 Gang White: Wall Plates & Connectors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Allows for multiple bulk cables to be organized for professional installations 。 Designed to fit single standard electrical box 。 Hole diameter approximately 1-1/4" x 1" 。 Color matching mounting screws included 。 Simplify your cable installation with ’s WPBW. This spout-style bulk cable wall plate can be used to cover the exit point for low voltage cables to create a clean, professional look without adding any extra time or wire. Using the included color-matching screws, this wall plate attaches easily to any gang box or bracket. The low 1-1/4” profile means this wall plate can fit safely in many tight spaces including behind furniture and some television mounts. In visible areas, the smooth glossy finish and natural white color make this pass-through wall plate a sensible choice.。 FEATURES:。 Allows for multiple bulk cables to be organized for professional installations。Designed to fit a single standard electrical box。Hole diameter approximately 1-1/4" x 1"。Color matching mounting screws included。FireFold Signature Lifetime Warranty。 。 。 。