1890年-2020年

Type-c Flash Memory Card Adapter Reader Multifunction Simultaneously Cards: Computers & Accessories. Type-c Flash Memory Card Adapter Reader Multifunction Simultaneously Cards: Computers & Accessories. The card reader can be used for free data exchange between memory cards and USB-A / USB-C / thunderbolt 3-capable PCs, laptops, mobile phones and tablets with OTG functions. 。 The friendly keychain wire on the card reader ensures anti-loss takeaway. 。 Compact Design&Premium Quality: Easy to grab and go. 。 Memory Card Reader support allows you to transfer HD movies or files in just seconds. 。 One-sec Installation: Plug and Play. No driver needed. Hot swapping and auto detection. 。 Specification:。Occasions: personal gift.。Interface: USB 2.0.。Color: silver,gold,black.。Material: alloy.。Note:。1.1 inch=2.45cm/1cm=0.9inch。2.Please allow some errors due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.。.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the product.。Package Including。1pc*otg card reader 。 。 。