1890年-2020年

High Speed Micro Black USB Memory Card Reader for SD Card Writer Adapter for MMC SDHC Black

High Speed Micro Black USB Memory Card Reader for SD Card Writer Adapter for MMC SDHC (Black): Computers & Accessories. Buy High Speed Micro Black USB Memory Card Reader for SD Card Writer Adapter for MMC SDHC (Black): Memory Card Readers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. High Speed USB 2.0 Multi in 1 Memory Card Reader Writer Adapter With Caps for MMC SD SDHC TF UP To 64GB 。 Hot-swap enabled. Plug and play. This USB 2.0 memory card reader is the companion for your digital media. fit for portable use on the road or at home with a desktop or laptop. Avoid the hassle of carrying multiple card reader adapters in order to transfer photos, music, data and more between multiple media platforms. Your data and pictures can be instantly transferred to your PC/Notebook computer with one USB port. Suggested applications: Digital MMC SD SDHC TF Card (not included). Maximum capacity: 64GB Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista/7/8. Size: 7.5cm x 3cm. 。 。 。