1890年-2020年

Color : Black Dual Card Dual-Reading USB3.0 Multi-Function Two-in-one High-Speed Card Reader Gaoxingbianlidian Card Reader

Gaoxingbianlidian Card Reader, USB3.0 Multi-Function Two-in-one High-Speed Card Reader, Dual Card Dual-Reading (Color : Black): Computers & Accessories. Buy Gaoxingbianlidian Card Reader, USB3.0 Multi-Function Two-in-one High-Speed Card Reader, Dual Card Dual-Reading (Color : Black): Memory Card Readers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. The card reader supports PC and Mac computers and supports SDHC's miniSDHC (SD20). 。 1, SD + TF dual card slot design, support camera card, mobile phone memory card read at the same time. 。 2, SUSB3.0 high-speed card reader, 5Gbps theoretical transmission rate, photo file reading and writing is faster. 。 3, dynamic slider design, angular shape, exquisite details, smart and free, effectively protect the interface. 。 4, support 5126 large-capacity memory card reading, data transmission is stable and fast, no delay, not stuck. 。 Commodity origin: Mainland China。material: plastic。Applicable host: tablet, camera, notebook。Type: 2 in 1。Read object: TF (MicroSD) card, SD card。Interface: USB3.0。 。 。 。