1890年-2020年

Vidpro CR-MW All-In-One Multi Card Reader & Writer: Computers & Accessories. Buy Vidpro CR-MW All-In-One Multi Card Reader & Writer: Memory Card Readers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Includes 3-foot USB extension cable 。 Compatibility - 。 Windows Vista, XP, 2000, ME, 98SE, or Mac OS 9, X & higher 。 Manufacturer's 2-year warranty 。 Supports CF, SD, miniSD, microSD, MS, XD, MMC, SM / LED indicators / Built-in USB cable & plug / Lightweight / Portable / USB 2.0 / Plug 'n play 。 。 。

Vidpro CR-MW All-In-One Multi Card Reader /& Writer