1890年-2020年

DZ-YJQ Wireless Mouse,2.4G Optical Mouse with USB Receiver,Portable Colorful LED Lights Mouse with 600Mah Lithium Battery for PC,Desktop,Laptop: Computers & Accessories. Buy DZ-YJQ Wireless Mouse, 2.4G Optical Mouse with USB Receiver, Portable Colorful LED Lights Mouse with 600Mah Lithium Battery for PC, Desktop, Laptop: Mice - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. [Extended Battery Life]: Built in larger 600mAh Lithium battery.It can be used for about 30 days once full recharged. Thanks to its Lithium battery, you can even use the mouse when it is recharging. 。 [STRONG DURABILITY & LONG WORKING DISTANCE]Passed 5,000,000 times keystroke test to guarantee extra durability. 2.4GHz wireless technology and professional chip ensure longer working distance, reaching up to 33ft. 。 [Amazing Led Lights]: Illuminated colorful Leds that change its color randomly create a wonderful atmosphere, making you indulge in your play, which is really a cool gaming mouse. And the Led lights can be turned off if you do not need. 。 [PORTABLE SIZE & NOISELESS CLICK] Portable design make it easy to store in bag for traveling, responsive buttons provides very soft click with less noise, no more disturbing for others with the loud clicking sound. 。 [If you have problems, please contact us and we will be happy to assist you.] 。 Wireless Mouse,2.4G Optical Mouse with USB Receiver,Portable Colorful LED Lights Mouse with 600Mah Lithium Battery for PC,Desktop,Laptop。 Amazing Led Lights。 luminated colorful Leds that change its color randomly create a wonderful atmosphere, making you indulge in your play, which is really a cool gaming mouse. And the Led lights can be turned off if you do not need.。Extended Battery Life。 Built in larger 600mAh Lithium battery.It can be used for about 30 days once full recharged. Thanks to its Lithium battery, you can even use the mouse when it is recharging.。2.4GHz wireless technology provides powerful and reliable connection up to 33ft (10m) when you are in gaming, office or at home.。Laser-grade optical tracking enables responsive cursor control for precise tracking on just about any surfaces.。High Precision Control。Simply press DPI Switch to change among 800/1200/1600/2400 for smooth and precise tracking on a wide range of surfaces.。 。 。 。