1890年-2020年

White 1 Port 3D HDMI Wall Plate Heavy Duty Rear Connector Design Mounting Bracket Easy to Install Built-In Flexible Hi-Speed HDMI Supports 4K ARC HDMI Wall Plate

HDMI Wall Plate Heavy Duty Rear Connector Design Mounting Bracket Easy to Install Built-In Flexible Hi-Speed HDMI Supports 4K, 3D, ARC, White 1 Port (HDMI Wall Plate): Electronics. New Connector Design -- New heavy duty screw free back connector, install without worrying about back connector’s fracture. 。 Easy to install -- Stable design for low-voltage mounting bracket, easy for installation and more practical. 。 HDMI 2.0 Latest Version -- Works with 4K, 3D, ARC and Backwards Compatible, 18Gbps transfer speed. Featuring a flexible Hi-speed female-to-female cable allows you to quickly and easily access HDMI. 。 Perfect for Home Theater Systems -- Perfect solution for home theater systems, TV boxes, video game systems and more. 。 One-year Warranty -- Feel free to contact us, if you have any problems after receiving this product. 。 After-sales service。 We provide one year guarantee, please feel free to contact us if you have any questions during use the product.。 Screw-less connector。 Our product is eliminating screw connection, which more stable and convenient to install.。 No need to worry about screw loosening and connector breaks after use the wall plate for a long time.。 Optimize for HDMI。 The latest version of HDMI for home or office, flexible female-to-female cable allows you quickly access to HDMI.。 Keep all HDMI cables neat。 This wall plate fit for your home theater systems, video game systems, TV boxes and more, make your home have a neat appearance.。 Quick to install。 Refer to the User Manual, step by step, just take a few minutes to complete, of course, please contact us for help, if you have any issues during installation.。 Note: The wall plate’s interface can only connect to HDMI 2.0 cable. 。 。 。