1890年-2020年

ZSLLO New Wireless Mouse 2.4G Computer Mouse Foldable Folding Optical Mice USB Receiver for Laptop PC Computer Desktop Office Color : Black

ZSLLO New Wireless Mouse 2.4G Computer Mouse Foldable Folding Optical Mice USB Receiver for Laptop PC Computer Desktop Office (Color : Black): Computers & Accessories. Buy ZSLLO New Wireless Mouse 2.4G Computer Mouse Foldable Folding Optical Mice USB Receiver for Laptop PC Computer Desktop Office (Color : Black): Mice - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 1.With USB receiver,Mini receiver 。 2.Portable mobile optical mouse,Slip battery cover 。 3.Wireless optical notebook mouse,Wide wheel 。 4.Move freely in 10 meter's area,Powered by 2 x AAA batteries (Battery NOT included) 。 5.Ergonomic battery cover design, easy to operate. 。 Mini receiver,Slip battery cover,Wide wheel。Move freely in 10 meter's area。Ergonomic battery cover design, easy to operate.。Powered by 2 x AAA batteries (Battery NOT included) 。With LED indicator. When it is folded,it sleeps to stop working. When unfolded, it continues to work. 。Battery status indicator: If battery is in low power, the indicator will be red.。Computer Connection: Wireless。Wireless transmission frequency: 2.4GHz。Type: Optical Mouse。Optical Resolution: 1200 (dpi)。Key number: 3 (key)。Supports OS:Windows 2000/ Vista / Win7 / Win8。Applicable models: desktop, laptop。