1890年-2020年

JJJ Computer Mice 2.4G Wireless Mouse Notebook Desktop Universal Home Office Game Programming Mute Mouse

JJJ Computer Mice, 2.4G Wireless Mouse Notebook Desktop Universal Home Office Game Programming Mute Mouse: Computers & Accessories. Buy JJJ Computer Mice, 2.4G Wireless Mouse Notebook Desktop Universal Home Office Game Programming Mute Mouse: Mice - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Fast, stable, and efficient transmission - a powerful and reliable wireless mouse connection. The transmission distance is long, effectively eliminate delay, drop and interference. Wireless mouse for home and office use. Worth trying! 。 The ergonomic contour keeps your hands comfortable even for long periods of time. Whether it's for everyday use or office use, you'll get a great experience. 。 Auto energy Sleep mode extends battery life and extends mouse life. (Battery life may vary depending on user and computer conditions.) Auto power off helps you save energy When the computer is turned off or the receiver is disconnected, the wireless mouse turns off. 。 Compatible with most systems, including Windows, Mac and Linux. Suitable for laptops, laptops, computers, Macbooks and other devices. 。 Satisfaction guarantee: we rely on the quality and materials of the products, but if you have any questions about the products, please contact us, we promise to provide the best service to our customers. If you need further service or assistance, please feel free To contact us and we will get back to you as soon as possible. Thank you. 。 Type: Optical mouse。Mouse size: Normal mouse (100-120mm)。Connection with computer: Wireless。Photoelectric resolution: 1600dpi (dpi)。Number of buttons: 3 (key)。Interface : USB。Whether to support ergonomics: support。Operating distance: 10 (m)。Working method: Photoelectric。Product size: 9.8*5.8*3.5。Product weight: 0.084 (KG)。Colour: Black。