1890年-2020年

Rosing Russia Language Slim Wireless Keyboard Bluetooth 3.0 for Ipad/iPhone/MacBook/Pc Computer/Android Tablet,Russia Silver White: Computers & Accessories. Rosing Russia Language Slim Wireless Keyboard Bluetooth 3.0 for Ipad/iPhone/MacBook/Pc Computer/Android Tablet,Russia Silver White: Computers & Accessories. Style:Ergonomics,color:Silver White/Black,Keyboard Standard:Mini Keyboard,THE:Windows/Android/IOS 。 Interface:Bluetooth 3.0,Operation Style:Membrane,Interface Type:Bluetooth,Type:Bluetooth Wireless 。 Brand Name:Rosing,Letter:Russia,size:28.5*12*2cm 。 Language:Russian,Full Size keyboard:No,Application:Laptop 。 Package:Yes,Battery:2*AAA battery(not included),Wrist Support:No 。 Style:Ergonomics 。Interface:Bluetooth 3.0 。Brand Name: 。Language:Russian 。Package:Yes 。color:Silver White/Black 。Operation Style:Membrane 。Full Size keyboard:No 。Battery:2*AAA battery(not included) 。Keyboard Standard:Mini Keyboard 。Interface Type:Bluetooth 。Letter:Russia 。Application:Laptop 。Wrist Support:No 。THE:Windows/Android/IOS 。Type:Bluetooth Wireless 。size:28.5*12*2cm 。 。 。

Rosing Russia Language Slim Wireless Keyboard Bluetooth 3.0 for Ipad//iPhone//MacBook//Pc Computer//Android Tablet,Russia Silver White