1890年-2020年

SPANISH TRADITIONAL LARGE LETTERS UPPER CASE BLACK BACKGROUND KEYBOARD STICKER FOR COMPUTERS KEYBOARDS: Computers & Accessories. Buy SPANISH TRADITIONAL LARGE LETTERS UPPER CASE BLACK BACKGROUND KEYBOARD STICKER FOR COMPUTERS KEYBOARDS: Keyboards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. SPANISH TRADITIONAL LARGE LETTERS UPPER CASE BLACK BACKGROUND KEYBOARD STICKER FOR COMPUTERS KEYBOARDS 。 Stickers are made with typographical method on high-quality Transparent Matt Vinyl, thickness - 80mkn 。 Size of small sticker is 11 x 13 mm 。 LARGE LETTERS Keyboard Stickers are widely used at libraries, schools, long term care facilities as well as special need departments and organizations. 。 letters for computer laptop desktop PC 。 SPANISH TRADITIONAL LARGE LETTERS UPPER CASE BLACK BACKGROUND KEYBOARD Stickers are made with typographical method on high-quality Matt Vinyl, thickness - 80mkn. You can use Stickers on different keyboards on Desktops, Laptops and Notebooks such as: Acer, Apple, Apple PowerBook, Apple iBook, Apple iMac, Ashton Digital's Passport Alienware, AST, Asus, Averatec, Cybertron, Compaq, Dell, eMachines, HP, IBM, Gateway, Lenovo, Macintosh ComputersSony, NEC, Panasonic, Power Mac, Samsung, Sharp, Systemax, Toshiba ... etc.( You can use our pictures and description with our permission only) 。 。 。