1890年-2020年

BHGFCGYUH Wireless 2.4GHz 18 Keys Number KeyPad Numeric Keyboard Bank Office/Market Accessories for Laptop: Computers & Accessories. Buy BHGFCGYUH Wireless 2.4GHz 18 Keys Number KeyPad Numeric Keyboard Bank Office/Market Accessories for Laptop: Keyboards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Keyboard Standard:Mini Keyboard 。 Operation Style:Membrane 。 Wrist Support:No 。 Application:Laptop 。 Language:English 。 Keyboard Standard:Mini Keyboard 。Operation Style:Membrane 。Wrist Support:No 。Application:Laptop 。Language:English 。Interface Type:USB 。Full Size keyboard:No 。Type:2.4Ghz Wireless 。 。 。 。