1890年-2020年

PS/2-104 Keys CHERRY G81 Multifunctional Board Light Gray

CHERRY G81 Multifunctional Board, Light Gray, PS/2-104 Keys: Computers & Accessories. Buy CHERRY G81 Multifunctional Board, Light Gray, PS/2-104 Keys: Keyboards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Cherry mechanical keyswitches: German-enginereed, precise, and quality assured up to 50 million key presses 。 18.5" QWERTY layout with built-in magnetic card reader and barcode decoder 。 Compact & durable - withstands harsh environments to ensure long product lifetime 。 43 fully programmable keys - reassign any key or set up complex macros for effortless execution 。 PS/2 Wired. Plug and Play Set Up - Win 10/Win 8/Win 7/Linux/Vista/Windows Vista, can be used for Mac, Laptop, Notebook, PC. 2 Year warranty 。 Freely programmable keyboard with built-in magnetic card reader. Why not determine the rules on your keyboard yourself and decide just how much independence and comfort you want! Our V2-USB keyboard models are completely programmable. The V2 G81-8000 comes with a built-in magnetic card reader and is the first choice for large volume data transmissions e.g. in the hotel and catering business, the travel sector or banks and insurance companies. 2 Year warranty. Model # G81-8000LPAUS-0 。 。 。

PS//2-104 Keys CHERRY G81 Multifunctional Board Light Gray