1890年-2020年

WFFF Bluetooth Laser Keyboard Wireless Virtual Projection Keyboard Portable for iPhone Android Smart Phone Ipad Tablet PC Notebook,White: Computers & Accessories. Buy WFFF Bluetooth Laser Keyboard Wireless Virtual Projection Keyboard Portable for iPhone Android Smart Phone Ipad Tablet PC Notebook, White: Keyboards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ◆English QWERTY keyboard layout. 。 ◆Full size key pitch and shortcut keys for ease of operation. 。 ◆Wireless Bluetooth connection and USB interface - Convenient and easy to use. 。 ◆Built-in Lithium-ion Polymer rechargeable battery for mobility and convenience 。 ◆Compatible with latest operating systems: for Windows XP & later, for Windows Phone 7 & later, for iOS4 and later, for Android 2.1 and later, for Mac OS X & later. 。 Specification:。Pattern Projector keyboard layout Approx. 19mm Pitch。Light source:red laser。Keyboard(mouse) size: Approx. Width : 240mm, Height: 100mm。Keyboard(mouse) Location: Approx. 80mm from the bottom of device。Project Surface: Non-reflective, opaque flat surface。Recognition Rate: Approx. up to 350 characters per minute。Operating Surface: Any firm flat surface。External Power Supply: USB Power / less than 5V 500mA。Battery & Capacity: Lithium-ion Polymer Battery,700mAh(MA X) @ 3.7V。Battery Operating Time: Approx. 150min。Battery Charging Time: Approx. 90min。Bluetooth(bm20730): V3.0, HID Profile Ver 1.0。Frequency Range: 2402-2480MHz。Channel: 79。Modulation: GFSK。Product Size (mm): 78mm x 40mm x 20mm。Product Weight (g): 60g。colors: white, black。Package Included:。1 x Laser projection keyboard。1 x USB Cable。1 x User's Manual。1 x Quick Start Guide。