1890年-2020年

Yougou01 Keyboard Exquisite Pink, 44133cm Illuminated Set Computer Keyboard Color : Black Youth Design Style Wired

Yougou01 Keyboard, Illuminated Set Computer Keyboard, Youth Design Style Wired (Pink, 44133cm) Exquisite (Color : Black): Computers & Accessories. Buy Yougou01 Keyboard, Illuminated Set Computer Keyboard, Youth Design Style Wired (Pink, 44133cm) Exquisite (Color : Black): Keyboards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ♚, high-quality ABS material, sophisticated craftsmanship, durable film, comfortable buttons can effectively improve the efficiency of games and office 。 ♚, fashion color match farewell to monotonous tradition, fresh colors, fresh colors, beautiful sense, easy office to make your office more elegant 。 ♚, soft touch experience tapping fun, light office enjoys the comfort of your finger and keyboard to avoid slipping when typing fast 。 ♚, The light is natural and comfortable, avoiding glare and direct light to the human eye, alleviating long-term office visual fatigue, tail lighting, four-color lighting can adjust the fashion and cool to create different visual enjoyment 。 ♚, chocolate button layout key position, sleek and simple, feel comfortable, two-color injection molding character craft, clear characters, not easy to fade below the height of about 0.5CM, the upper height is about 1.8CM. One bracket type, the code word is more comfortable, 。 Product Name: Keyboard。Connection method: wired。Keyboard interface: USB。Suitable for: home office games notebook。made in China。Size; 44*13*3cm。Exquisite。 。 。 。