1890年-2020年

FS1-P USB Single Foot Switch Pedal Control Keyboard Mouse PC Game Plastic: Computers & Accessories. Buy FS1-P USB Single Foot Switch Pedal Control Keyboard Mouse PC Game Plastic: Keyboards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. FS1-P USB Single Foot Switch Pedal Control Keyboard Mouse PC Game Plastic 。 Name: USB foot switch Type: FS1-P Color: black Switch mode: plastic single foot switch Size: about 99 x 61 x 39 mm Package size: about 160 x 119 x 42 mmDescription of products:The USB foot switch is an auxiliary equipment that connects with computer. By using special software to specify any key or combination key, you can control the key with foot switch. When you are inconvenient or too busy, you can achieve the function of manual keyboard operation or simulating mouse with foot switch. It can be widely applied to various games, instrument control and factory testing etc. It can also provide much convenience for the disabled. The USB foot switch is equivalent to a standard HID keyboard (connect computer with USB). You can use set software to define the switch as any of your computer keyboard key or combination key. Need no other software in its use. A computer can connect with several foot switch. The system support: Provide defined software as Windows key. After setup, it can be applied to:/(1) Dos Win 2000(3) Win XP (4) Win Vista(5) Win 7(6) Linux(7) MACAccessory: 1 x Plastic foot switch, 1 x CD1 x USB foot switch 1 x CD In original package 。 。 。