1890年-2020年

BFORS Folding Keyboard Portable Wireless Bluetooth 2.4 Ultra-Thin Keyboard Windows System Using a Distance of 10 Meters Android Support Apple

BFORS Folding Keyboard, Portable Wireless Bluetooth 2.4 Ultra-Thin Keyboard, Using a Distance of 10 Meters, Support Apple, Android, Windows System: Computers & Accessories. BFORS Folding Keyboard, Portable Wireless Bluetooth 2.4 Ultra-Thin Keyboard, Using a Distance of 10 Meters, Support Apple, Android, Windows System: Computers & Accessories. ▲ system support: IOS4.3.5 (IPHONE IPAD), android, windows (XP) Or an updated version. 。 ▲Exclusive ergonomics: The same key mapping of the keyboard is as comfortable as a normal keyboard, quiet typing. 。 ▲ Power: 120mAH polymer lithium battery. 。 ▲ Lasting working hours: use high quality lithium batteries. Life time: 3 weeks or more, 504H working for a long time. 。 ▲Applicable occasions: use, send friends, give gifts, give promotions to commercial activities, be prizes, employee benefits, etc. 。 [product specifications]:。1, connection method: wireless Bluetooth / .4GHZ。, system support: IOS4..5 (IPHONE IPAD), android, windows (XP) Or an updated version。, material: ABS + PC。4, version: .0。5, transmission distance: 10M (effective distance ≥ 8M)。6, working current: 1.4-.0MA。7, sleep current: 0-nA。8, keyboard expansion size: 15 * 85 * 6.5mm。9, keyboard folding size: 155 * 85 * 16mm。10, product net weight: 180g。11, power: 10mAH polymer lithium battery。1, battery life: weeks or more。The keyboard is small in size and beautiful in appearance, making it ideal for smartphones, tablets, and laptops. 。 。 。