1890年-2020年

Yan Fei Ultra-Quiet Silent Keyboard Laptop Keyboard/Waterproof Feeling Keyboard USB Interface Backlight Game Office Wired Keyboard Color : D

Yan Fei Ultra-Quiet Silent Keyboard - USB Interface Backlight Game Office Wired Keyboard - Laptop Keyboard/Waterproof Feeling Keyboard (Color : D): Computers & Accessories. Yan Fei Ultra-Quiet Silent Keyboard - USB Interface Backlight Game Office Wired Keyboard - Laptop Keyboard/Waterproof Feeling Keyboard (Color : D): Computers & Accessories. 【Stepped Removable Keycaps Layout】Ergonomic design enables the keyboard to provide a more comfortable experience, which can reduce fatigue even after long hours of gaming or typing 。 【Anti-Ghosting Technology】25 keys without conflict brings precise and smooth executions, allowing this mechanical gaming keyboard to process simultaneous signals that come natural to many gamers 。 Keyboard material aluminum alloy brushed panel material, two-color injection + suspension crystal keycap, wraparound lamp body design, comes with a shining aura. 。 Ultra-quiet keycap tapping, full of toughness, rebound and light, will not interfere with others. Intimate waterproof design. 。 The brightness of the light mode is adjustable, and the integrated engineering style gives you a good keyboard experience. 。 1、 the floating keycap design, stylish。2、 the original leading Gemini injection molding technology, keycap characters never wear。3、500 million times the mechanical switch to ensure that the using life。4、 the game professional chip。5、 FN key combination, you can quickly achieve multi-media capabilities。6、 the cable with anti-interference magnetic ring, the data transmission more stable。Number of keyboards: 104 keys。Button stroke: 1.5mm ± 2.4mm (suspension key cap)。Keyboard size: 44X13.5X4cm。Keyboard type: non-mechanical keyboard。Keyboard material: PC + ABS two-color injection。Backlight function: multiple backlight modes。Interface type: USB interface。Wire length: 1.6m plastic。Working current: 200mA。System requirements: USB interface such as Windows Vista/7/8/10。FN+ directory key (lights on)。FN+PGUP (increased brightness)。FN+PGDN (lower brightness)。FN++ (faster frequency)。FN+- (frequency is weakened)。 。 。 。

Yan Fei Ultra-Quiet Silent Keyboard Laptop Keyboard//Waterproof Feeling Keyboard USB Interface Backlight Game Office Wired Keyboard Color : D