1890年-2020年

Hsifeng Hsifeng RC7 2.4G USB Wireless Keyboard Gyroscope Air Fly Mouse for Mini PC Android TV Box Black

Hsifeng RC7 2.4G USB Wireless Keyboard Gyroscope Air Fly Mouse for Mini PC Android TV Box(Black) Hsifeng: Computers & Accessories. Hsifeng RC7 2.4G USB Wireless Keyboard Gyroscope Air Fly Mouse for Mini PC Android TV Box(Black) Hsifeng: Computers & Accessories. Large Home Theater PC: A mini desktop computer with 4K Ultra HD streaming capabilities provides you a first-class TV experience with realistic image quality, which can be used as a media center to enjoy TV shows or watch TV shows. game. Fan design helps reduce heat 。 Enjoy a true wireless console experience on your iOS device or Mac via Bluetooth 4.1 。 Nimbus controller with powerful fortress features holds Victory Royale in your hands 。 Pressure-sensitive buttons and familiar ergonomic console layout 。 Small But Powerful Micro Computer: 4K HD for visually home entertainment PC,HTPC,powerful enough to do all the office work, light games,digital Security and surveillance, digital signage, media center,conference room etc. 。