1890年-2020年

Calvas 2.4GHz G64 Fly Air Mouse Russian Wireless Keyboard Remote Controller for Gaming Smart TV BOX PC Android Remote Control Hot Sale: Computers & Accessories. Buy Calvas 2.4GHz G64 Fly Air Mouse Russian Wireless Keyboard Remote Controller for Gaming Smart TV BOX PC Android Remote Control Hot Sale: Keyboard & Mouse Combos - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 2.4GHz wireless remote control + air mouse 。 Working distance: 15m 。 Key: 11 keys +36 keys 。 Material: silicone key + plastic shell 。 Color: Black 。 2.4GHz G64 Fly Air Mouse Russian Wireless Keyboard Remote Controller for Gaming Smart TV BOX PC。Specifications:。Connection mode: 2.4GHz wireless。Features: 2.4GHz wireless remote control + air mouse。Working distance: 15m。Key: 11 keys +36 keys。Material: silicone key + plastic shell。Color: Black。Applications: For PC, Tablet PC, HTPC, IPTV, Web TV, Smart TV, Google TV, Android TV Box/Stick,。Home Appliances,Multi-media Devices,etc。Operating System: 。Windows 2000, XP, Vista ,Windows CE,Windows 7。Linux(Debian-3.1,Redhat-9.0 Ubuntu-8.10 Fedora-7.0 tested)。Android OS (With standard USB interface)。Note: 。Please allow 1-3mm differs due to manual measurement.。Due to the different display and different light, the picture may not show the actual color of the item. Thanks for your understanding. 。1 x Fly Air Mouse Russian Wireless Keyboard。1 x Receiver。1 x USB Charging Cable。1 x User Manual 。Item specifics:。Model number: Fly Air Mouse Russian Wireless Keyboard。Frequency: 433 MHz。Use: TV。Package: No。Channel: 10。Wireless communication: Bluetooth。Support app: No。Features 1: gaming keyboard。Features 2: mechanical keyboard。Features 3: bluetooth keyboard。Features 4: wireless keyboard and mouse。