1890年-2020年

The New 2.4 G Wireless Keyboard Suit Wireless Keyboard Mouse 3 File DPI Adjustable Office Wireless Keyboard: Computers & Accessories. The New 2.4 G Wireless Keyboard Suit Wireless Keyboard Mouse 3 File DPI Adjustable Office Wireless Keyboard: Computers & Accessories. LD-WKM800 2.4G Wireless keyboard & mouse user manual Wireless Multimedia Keyboard Speifcations: 1. 2.4GHz advanced wireless technology, comfortable and excellent button, let you release fatigue during operation. 2: 8 hot keys increase your working efficiency. 3.Punk Suspension key design, simple and beautiful, stylish appearance,Waterproof design .Suspension key design, simple and beautiful, stylish appearance. 4. 2.4G wireless transmission technology: up to 10 meters in the range to receive wi 。 Functional characteristics: Model: LD-WKM800 Color: Black+Red Type:Wireless multimedia keyboard Features: Completely wireless free,2.4GHz FSK automatic technology. Material: ABS Color: Black+Red Keyboardkeys:84 keys Mousekeys:4 keys Mouse dpi:800/1200/1600dpi Interface Connection: USB 2.0 Keyboard key life:8 Million times Mouse key life:3 Million times Keyboard Current/Voltage: 6mA /3V Mouse Current/Voltage:12MA/1.5V Power saving mode: 3 。 LD-WKM800 2.4G Wireless keyboard & mouse user manual Wireless Multimedia Keyboard Speifcations: 1. 2.4GHz advanced wireless technology, comfortable and excellent button, let you release fatigue during operation. 2: 8 hot keys increase your working efficiency. 3.Punk Suspension key design, simple and beautiful, stylish appearance,Waterproof design .Suspension key design, simple and beautiful, stylish appearance. 4. 2.4G wireless transmission technology: up to 10 meters in the range to receive wireless connections. 5:Fashion chocolate keycap, ultra-thin plane, home business office preferred. 6: High-precision optical engine technology, reaction sensitivity.Ergonomic design, comfortable fit. 7: Intelligent power-saving chip, the mouse automatically sleep function. 。 。 。