1890年-2020年

Thai i8 Air Mouse Wireless Keyboard with Touchpad for Android TV Box & Smart TV & PC Tablet & Xbox360 & PS3 & HTPC/IPTV Premium Material JINGZ Support Language

JINGZ Support Language: Thai i8 Air Mouse Wireless Keyboard with Touchpad for Android TV Box & Smart TV & PC Tablet & Xbox360 & PS3 & HTPC/IPTV Premium Material: Computers & Accessories. Buy JINGZ Support Language: Thai i8 Air Mouse Wireless Keyboard with Touchpad for Android TV Box & Smart TV & PC Tablet & Xbox360 & PS3 & HTPC/IPTV Premium Material: Keyboard & Mouse Combos - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 92 keys, 2.4GHz Wireless keyboard with Touchpad. 。 Touchpad DPI adjustable functions. 。 Built-in high sensitivity intelligent touchpad with 360-degree vibration design. 。 Innovative, protable, elegant shape. 。 The portable ergonomic design is easy to use. 。 Parameter:。1. Operating range: 10 meters (MAX), without signal disturbance and no direction limit.。2. Transmission power: + 5db Max。3. Operating voltage: 3.3 V。4. Operating current: <;50mA。5. Sleep current: <;1mA。6. Weight : 140g。7. Size: 14.8x9.8x2cm。Feature:。1. 92 keys, 2.4GHz Wireless keyboard with Touchpad.。2. Touchpad DPI adjustable functions.。3. Built-in high sensitivity intelligent touchpad with 360-degree vibration design.。4. Innovative, protable, elegant shape.。5. The portable ergonomic design is easy to use. 。 。 。

Thai i8 Air Mouse Wireless Keyboard with Touchpad for Android TV Box /& Smart TV /& PC Tablet /& Xbox360 /& PS3 /& HTPC//IPTV Premium Material JINGZ Support Language