1890年-2020年

Wired Office Keyboard and Mouse Combo USB Keyboard with Wrist Rest and 1800 DPI Optical Mouse Set for PC Laptop

Wired Office Keyboard and Mouse Combo, USB Keyboard with Wrist Rest and 1800 DPI Optical Mouse Set for PC, Laptop: Computers & Accessories. Wired Office Keyboard and Mouse Combo, USB Keyboard with Wrist Rest and 1800 DPI Optical Mouse Set for PC, Laptop: Computers & Accessories. - The keyboard uses advanced manufacturing technology, concave surface and touch-type support, it's equally ergonomic and beautiful. 。 - The wired keyboard adopts an engineering streamlined key position layout, which is suitable for human hands to tap the arc of the keyboard motion and feels comfortable. 。 - The optical mouse is controlled by a precise and smooth mouse pointer. High-precision optical engine, more than 2 times faster than ordinary optical engine. 。 - Plug and play, no need to install software drivers. Compatible with Windows 95 / 98/ XP / 2000 / ME/VISTA/Win7 / Win8 /Win10. 。