1890年-2020年

Color : White Esports Game Tour Wired USB Computer Notebook External Mouse and Keyboard Set ZFF-YXJP Mechanical Keyboard and Mouse Set Headset Three-Piece Set

ZFF-YXJP Mechanical Keyboard and Mouse Set Headset Three-Piece Set, Esports Game Tour Wired USB Computer Notebook External Mouse and Keyboard Set (Color : White): Computers & Accessories. Buy ZFF-YXJP Mechanical Keyboard and Mouse Set Headset Three-Piece Set, Esports Game Tour Wired USB Computer Notebook External Mouse and Keyboard Set (Color : White): Keyboard & Mouse Combos - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Mechanical mouse and keyboard set, full key without punch, ABS polymer raw material, high strength, pressure and wear resistance, overall forging. 。 Waterproof gaming keyboard with front waterproof design, drain hole at the bottom, anti-liquid parts. 。 ABS two-color injection button, designed for high-strength percussion instruments, ABS polymer raw material processing two-color injection keycaps, delicate touch comfort, colorful marquee, soft and even light. 。 104-key mechanical shaft, durable and comfortable, 19-key with no conflict, independent buttons, no card, multimedia function, 4 files DPI adjustment. 。 Ergonomics, the key layout is adapted to the human hand tapping the arc, the hand feels comfortable, the long-term comfort, the bottom stand reinforcement, improve stability, not easy to shake. 。 Product Name: Game Mouse Key Set。Keyboard size: L44*13*3cm。Keyboard line length: 150cm。Keyboard wire: tensile plastic wire。Keycap type: two-color injection keycap。Button: 104 button。Panel material: aluminum alloy sandblasting material。Key life: 50 million times。Optical resolution: 2400dpi。Mouse connection method: wired。Mouse interface: USB。Keyboard interface: USB。Keyboard connection: wired。Color classification: white mixed light [retro version] + metal silver white mouse + earphones black mixed light [retro version] + metal crack black mouse + earphone。Is there a multimedia function key: Yes。Suitable for: home office games notes。System support: Windows/vista/win7/win8/win10/macios 。 。 。