1890年-2020年

ZQ House E7 NVME M.2 128GB PCI-E Interface Solid State Drive for Desktops/Laptops Durable: Computers & Accessories. Buy ZQ House E7 NVME M.2 128GB PCI-E Interface Solid State Drive for Desktops/Laptops Durable: Keyboard & Mouse Combos - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Strong performance, high read and write speeds of 1700MB/s and 550MB/s, faster response and higher efficiency. The computer system is fully accelerated, and the device is powered on, the program is started, and the file loading is completed at a second speed. 。 High-speed PCIE Gen3.0x4 transmission interface, high bandwidth, low latency, reduced game load time, and a millisecond gaming experience. 。 SMI master, four channels, low power consumption. 。 4. The perfect combination of all the matching firmware and power protection IC makes the use longer. 。 1. Strong performance, high read and write speeds of 1700MB/s and 550MB/s, faster response and higher efficiency. The computer system is fully accelerated, and the device is powered on, the program is started, and the file loading is completed at a second speed.。2. High-speed PCIE Gen3.0x4 transmission interface, high bandwidth, low latency, reduced game load time, and a millisecond gaming experience.。3. SMI master, four channels, low power consumption.。4. The perfect combination of all the matching firmware and power protection IC makes the use longer.。Parameters:。1. Interface: PCie Gen3x4. NVME 1.3。2. Size: 80x22x2.4mm.。3. Weight: Less than or equal to 5.5g.。4. Master chip: SMI.。5. Operating system support: Windows 7/8/10 and so on.。6. Voltage: 1.5V.。7. Storage temperature: -40-85 degrees Celsius.。8. Operating temperature: 0-70 degrees Celsius.。 。 。 。

ZQ House E7 NVME M.2 128GB PCI-E Interface Solid State Drive for Desktops//Laptops Durable