1890年-2020年

Full Size Black SubZERO Gaming Wrist Rest/Pad for Keyboards Stitched Edges 17.5”x4”x1”

SubZERO Gaming Wrist Rest/Pad for Keyboards, Full Size, Stitched Edges, 17.5”x4”x1” (Black): Office Products. DIMENSIONS: 17.5 in x 4.0 in x 1.0 in – Fits Full Size keyboards while elevated angle helps maintain proper ergonomic wrist positioning 。 SOLID FIRMNESS FOAM CORE: High density foam core eases the pressure to allow for extended periods of gaming 。 SMOOTH CLOTH SURFACE: Soft interlock fabric provides a comfortable surface for the wrists and palms to rest 。 NON-SLIP RUBBER BASE: Heavy-grip backing secures the wrist rest in place ensuring stability and consistency in gameplay 。 ANTI-FRAYING STITCHED FRAME: Dual stitching on the edge and base protects against surface peeling for maximum durability 。

Full Size Black SubZERO Gaming Wrist Rest//Pad for Keyboards Stitched Edges 17.5/”x4/”x1/”