1890年-2020年

KAQ Los Angeles Logo Lakers Multi-Size Mouse Pad with Stitched Edge,Mouse Pad with Non-Slip Rubber Base for Laptop,Computer&PC: Office Products. KAQ Los Angeles Logo Lakers Multi-Size Mouse Pad with Stitched Edge,Mouse Pad with Non-Slip Rubber Base for Laptop,Computer&PC: Office Products. Made Of Smooth Polyester Cloth,and Will Make The Mouse Glides Over Nicely.It Is Optimized For Fast Movement While Maintaining Excellent Speed And Control,great For Daily Work Or Gaming. 。 This Computer Mouse Pad Has Delicate Edges Which Can Prevent Wear, Deformation And Degumming In Prolonged Use. And The Edge Even The Seams At The Edge Are Flat,comfortable For Your Wrists And Hands. 。 Dense Anti-slip Rubber Base Provides Heavy Grip Preventing Sliding Or Movement Of Mouse Pads,available For Any Flat, Hard, Tabletop Surface. 。 Machine Washable,pure Black Mouse Pad Multipack Which Has Great Locking-color Effect.Easy To Wipe Clean And Won¡¯t Fade With Repeated Cleaning,even Liquid Stains Can Be Cleaned With Water For Continuous Use. 。 Available For All Types Of Mouse,wired,wireless.3 Mm Thickness,designed To Reduce The Effects Of Uneven Surface,or Roll It Up And Place It In Your Bag Without Worrying About It Ever Warping. 。 The Mouse Pad Has Strong Adhesion,durability,green Environmental Protection,precision Hemming,does Not Deform Against The Desktop,thick Design,more Comfortable Operation,it Can Effectively Prevent The Mouse And Keyboard From Sliding And Moving. 。 。 。

KAQ Los Angeles Logo Lakers Multi-Size Mouse Pad with Stitched Edge,Mouse Pad with Non-Slip Rubber Base for Laptop,Computer/&PC