1890年-2020年

PC Laptop Floppy Mouse Pad for MacBook Game Mouse Pad Thick Double-Sided Table Mats Oversized Waterproof Computer Keyboard Mouse Pad Desk Mat Leather Extended Mouse Pad Desktop A+++

: Game Mouse Pad Thick Double-Sided Table Mats Oversized Waterproof Computer Keyboard Mouse Pad Desk Mat Leather Extended Mouse Pad, Floppy Mouse Pad for MacBook, PC, Laptop, Desktop A+++ : Office Products. ▶The mouse pad is made of leather material, the texture is delicate, the hand feels comfortable, and both sides are available to meet your different needs. 。 ▶ With the convenience of the gaming mouse pad, bring your gaming experience to a new professional level, rubber fabric, safe and environmentally friendly. 。 ▶ Provided as a super gift: If you are looking for a special gift for employees, avid players, students, your search will end here! The mouse pad has the highest manufacturing quality, slip resistance and a variety of interesting designs, and is the best gift idea. Offer it as a great birthday, Christmas or impulsive gift. 。 ▶The mouse pad is not limited: it is designed for optimum performance and seams to prevent wear. The anti-wear stitching frame adds significantly to the life and aesthetics of the mouse pad. 。 ▶The mouse pad is easy to maintain, keeps it fresh, made of delicate texture, waterproof and high-density rubber, so you can wash it easily. 。 Brand: mouse pad。Material: leather。Note: There will be a slight odor when the product is received. You can cool it in the ventilated place for two to three days and the delivery time is 9-15 days. If you have not received the package within 30 days, please contact me.。♥This mouse pad gives you a wonderful experience, I believe you will like it.。 。 。 。