1890年-2020年

: Ocean Artistic Mouse Pad Photo of a Tropical Island with Coconuts Palm Trees and Swing Beach Home Decor Stain-Proof Mouse Pad Cream Blue Green 8x10x0.08 inches : Office Products. ✔【Mouse pad size】 endowed with a super large size of 8×10×0.08 inch to fit your desktop perfectly. And it will provide you with large enough space to operate the keyboard and mouse. It applies to all types of keyboards and mice. 。 ✔【Ultra-smooth Surface for Accurate Operation】Be made of superfine fiber braided material, its smooth surface allows more accurate mouse movement. It’s optimized for fast movement while maintaining excellent speed and control. No matter for your work or gaming, mousepad brings you with satisfying user experience. 。 ✔【Non-slip Rubber Base】Intensive slip-resistant overlapping curve bottom surface firmly grips the desktop to ensure your stable operation of the mouse and keyboard. It will effectively prevent the mouse and keyboard from sliding and moving. Spare your worry of accidentally sliding of mouse and keyboard. You can always rely on it. 。 ✔【Water Resistant Coating】Thanks to the waterproof coating, the mouse mat effectively prevents accidental damage from spilled liquid. When liquid splashes on the pad, it will form into water drops and slide down. To wipe it clean with tissue or cleaning cloth will be fine. It’s quite easy to clean and will never delay your work or gaming. 。 ✔【Durable Material&Comfortable Feel】Adopting high elasticity natural rubber material, this mouse pad will provide you with the maximum comfort using experience. The durable stitched edges effectively prevent the pad from wear, deformation and degumming. In the meanwhile, the stitched edges greatly contribute to the flatness. 。 Durable Stitched Edge: This mouse pad features a delicate edge craft which provides better protection against wear and ensures you a last-long use without deformation. Anti-slip rubber base: Dense shading and anti-slip rubber base can grip your desktop firmly. Premium soft material for your comfort and mouse-control. Smooth Surface: Ultra smooth surface provides a accurate position performance with optical and laser technology. Anti-slip rubber base: Low Friction: Smooth surface for SPEED and CONTROL. Washable 。 。 。