1890年-2020年

Qien BaiSei Broken Republican Elephants Mouse pad-Non-Slip Rubber Round Mousepad-Applies to Games,Home School,Office Mouse pad

Qien BaiSei Broken Republican Elephants Mouse pad-Non-Slip Rubber Round Mousepad-Applies to Games,Home, School,Office Mouse pad: Office Products. No-slip natura rubber undersurface firmly grips the desktop,Compatible with optical, wireless or laser mice 。 Medium size ideal for gaming and daily usage 。 Surface is made of tmutispandex cloth ,Apply to all types of mouse Bottom is made of natural processed foam rubber, which gives flexibility to adapt to desktops of different surface materials, anti-slip, high-quality long-life design 。 Fine-textured surface improves tracking mouse movements; creates consistent gliding. 。 Full color printing,no glue or harmful chemicals,vibrant Permanent Colors that will not fade 。 Dimensions:diameter 200*200*2mm Brighten up your workspace with popular designs Fine-textured surface improves tracking mouse movements; creates consistent gliding. 。 。 。